Hjärnskakning, snö och Peter Jöback

Hej alla som läser denna blogg, jag heter Bella och är Malins kompis från Stockholm.
Malin har fått hjärnskakning och på grund av det så skriver jag ett inlägg om min vistelse här i Kiruna istället för henne. Men var inte rädda, ni kan andas lugnt! Malin mår bra och är på bättringsvägen.

Det är första gången jag är här uppe och jag måste säga att jag är förvånad över storleken av Kiruna, jag trodde att det skulle vara så mycket mindre. Dock är det lika mysigt som jag hade tänkt mig, alla fina hus, snön som faller och känslan av närhet. Det känns som att vi är med i julkalendern. :)

Idag så är det andra advent och finns det något mer passande att göra än att baka julbak och lyssna på julmusik? Nej, och det är precis det som vi har gjort, här kan man känna lukten av nygräddade lussebullar, pepparkakor och svalnande kola. Förutom det så har vi inte gjort så mycket än, mer pratat, kommit ikapp och haft det allmänt trevligt. Jag får bo med Malin i hennes lilla rum, lagom stort för oss båda och väldigt lagom för henne själv också.

Jag åkte upp i fredags och åker hem på måndag igen, vilket är snart. Tråkigt att det är så kort men roligt att vara här!
Kramar från Bella :)

Malin vispar :D
Malin fixar lussebullsdegen..

...jag rullar dem...

... och vips! Plötsligt har vi fått de godaste, lite för brända, lusse-
bullarna i hela Kiruna!^o^

Tomtebloss!

RSS 2.0