Istället för distansuppgifterna...

Måne&sol


Det finns en flicka med leende som strålar

Hennes värme i alla regnbågens färger målar

Men flickan kan verka långt bort, även om man står på tå

Tur då att pojken finns, en som faktiskt kan nå

Pojken är tystnad, svalka och stillhet

Medan alla dras till flickan som en magnet

Det händer att hon känner sig pressad som allas mittpunkt

Då finns pojken där och ber henne att ta det lugnt

”Ta allt i din egen takt och lita på mig

- minns att jag lyser bara för dig”

 

Vad gör man inte för att slippa läxorna? (a)


Hemma

Det gick bra att flyga hem till Stockholm, inga problem. Erik, Stiller satt och halvsov i en klump hela vägen hem.

När jag kom hem var jag hemma en kväll med föräldrarna och Peter, sedan på lördagen åkte jag till Gnesta (som är en plats, Pow! ;) och var med Bred Last på Slug. Jag mötte Bella på vägen som tur är, för Gnestatågen går typ varannan timme på lördagar... -.-
Men  SLUG var kul! Eller kanske det mest var att träffa Daniel och resten av Bred Last som var kul (a)

Familjen var här på middag igår för att fira mors födelsedag idag. Det är så härligt att få träffa alla igen! Jag vaknade tidigt idag för att baka scones till mor, och snart ska vi åka till häggvik och handla med storasyster :)

Kramar från Stockholm

Scoones ^^


Viinter

Och ni tycker att ni har snö i resten av Sverige?!

 

Så ägda är ni! >:D


Sista dagen i Kiruna

Jag var vaken lite för länge igår, och jag varken pluggade eller packade. Dumt av mig! Sjukt trött på astronomiförhöret, men jag har tagit mig igenom hela lektionen.

Planet till Stockholm går 13.10, så jag är hemma ca 15.00. Då ska jag soova! Sen vill Sussi att jag ska med på simträningen... x'D

(Om några timmar kommer jag hem!)
Kramar från Kiruna

Mina prov är roligare är dina  prov ;)


20.10 2010

Sådär mysigt trött i kroppen efter träningen, mörk choklad som jag egentligen skulle ha haft till flygresan hem och astronomi i soffan under en filt - och ute snöar det järnet! Sjukt vackert, över en decimeter på ett dygn nu.
Om jag hinner kommer det lite vinterbilder senare ^^

Sempai har skickat ut ett mail om ett karateläger en helg i november. Låter som om det vore galet kul, vill så hemskt gärna åka! Bella ska kanske komma helgen innan dess också OvO

(Två dagar kvar tills jag kommer hem!)
Kramar från Kiruna


Bella påpekade just vilket datum det är idag... 20.10 210! O.O'

2 månader

Två månader sen jag och Daniel blev tillsammans! \(^o^)/

(fyra dagar kvar tills jag kommer hem...)
Kramar från Kiruna


Grön ungdom

Idag gick jag till Grön Ungdoms möte (Miljöpartiets ungdomsorganisation). Det var andra mötet de hade, så vi tillsatte en styrelse och diskuterade vad vi vill göra och hur vi skulle nå målen. Först tänkte vi ha en ordförande och vice ordförande, men eftersom det trots allt är miljöpartiet så bestämde vi oss för språkrör istället. Så jag och Teddy är nu språkrör för GU! Vi lägger ut en facebookgrupp snart som vi ska uppdatera med lite bilder och sånt när vi gör något. Vi planerar t.ex att delta i Bibliotekets pepparkakshustävling! :)


(Fem dagar kvar tills jag kommer hem!)
Kramar från Kiruna





Gröna bilder~


Gröna bilder~

Gröna bilder~

Matlagning

Oooh, känner att jag börjar vänja mig vid att laga mat på riktigt nu. Igår gjorde jag nån sorts wok-aktig grej; nudlar, kyckling, stekta grönsaker, chiliomelett, chilikyckling, lite soja och annat skojs från kryddhyllan - NOMNOMNOM!


(sex dagar kvar tills jag kommer hem!)
Kramar från Kiruna


If you make me cry I'll slice you in the tiniest little parts... and cook you!
Damn onions!

International Suit Up Day

Facebook sprider underliga traditioner... t.ex. Suit Up day, dagen för kostym! Bombar er med bilder eftersom alla var så snygga dagen till ära ;)

Kramar från Kiruna



Kolla in lappen på dörren!
Tror det var Mågård som tänkte på de stackars själar utan facebook...


Suit up walk!


Den här bilden ligger nu på International Suit Up day's hemsida :D
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31262585&id=1596016088


Blame it on the minorities!


Nee, inte skämta om sånt! Tadaaa!
(hoppas vi inte blir mobbade i sminklogen för det nu...)



Glada herrar som samlades för lite porträttfotografering efter skolan :)
Kommer mer bilder från det senare.


VIG (vinteridrottsgymnasiet) och Rymd.
Finns det ens några olikheter?

Snöööö

Träningshelgen med Kiruna Simsällskap var niice, trots att min medtränare blev sjuk och jag fick ta en del av passen ensam. De är så duktiga, tummen upp för alla simmare! Helgen avslutades på Gruvtrollet, med världens skummaste rutschkana O.O grymt läskig, tog några minuter innan de fick mig nerför den! Rakt ner, sedan lite lutning och så planade det ut... fattar inte hur det går till när man lyckas utan skada sig! xD

Jag provade att gå på gymnastiken i söndags också. Ja, ni läste helt rätt - jag, Malin, gick på gymnastik! Helt galet, med tanke på att jag lärde mig göra kullerbyttor på land i våras, hehe. Jag försökte stå på händer och failade lite, drog undan händerna lite för tidigt så jag hade rejält ont i ryggen på kvällen och dagen efter.

Mellan dessa rundor höll jag och Emil på att baka bröd. Vetebröd tyckte vi lät bra, men det visade sig vara bulldeg... så det kan gå, haha! ;)

Och så den stora nyheten... vi har snö i Kiruna! Inte kul att ta sig hem från karaten när man inte hade förberett sig på snö utan det mycket torrare vädret som varit när vi gick dit. Burr burr!

Tio dagar kvar tills jag kommer hem :)

Kramar från Kiruna!



Folkhögskolan


Peace, jaoooo!




Hemprovet tillbaka

En lång astronomilektion började dagen med(notering till mig själv; GÅ OCH LÄGG MIG PÅ NATTEN!). Somnade nästan på den kvart vi hade rast i mitten...

Träningshelgen med simningen börjar ikväll, fyra pass framför oss plus ett besök till Gruvtrollet. Gruvtrollet ska vara någon sorts lekland med klätterväggar och sånt tror jag. Ska försöka träna själv också, så det inte bara blir barnen som får ha roligt! ;)

Men men, det viktigaste är att jag har fått tillbaka hemprovet från Samhällskunskapen - och det gick bra! Sjukt skön början på alla de tusentals prov vi har framför oss. Matteprovet igår gick inte lika bra kan jag säga ^^'

Kramar från Kiruna


Ooh yeah! ;)

Helgen

Och så ännu ett stort glapp mellan inläggen! Yay! :D

Finbesöket bestod av Emils lillebror och mor, men framförallt Daniel! <3 Jag hade saknat honom massa och så blev jag jättestressad när jag inte hunnit städa mitt rum när de var på flygplatsen. Panik! Jag städade snabbare än Clark Kent byter om till Stålmannen, men sedan visade det sig att de skulle hyra bil istället för att ta en taxi... så jag hade kunnat ta det lugnt. Men det var så himla härligt att få träffa Daniel igen, så det gjorde ingenting!
Vi gjorde absolut ingenting nyttigt de här dagarna tror jag, förutom att handla lite. Annars släpade jag och Emil mest runt på Daniel och visade honom Kiruna och våra fina små vänner - lan, bowling, fotboll, film... en inte helt ovanlig helg ändå, som blev så många gånger bättre :D Inte kul när de skulle till flygplatsen på söndag dock :<


Söndag kväll lurade Teddy ut några av oss alldeles för sent och så slutade det med att vi åt pastaplattor och köttbullar hemma hos Micke klockan ett på natten. Inte så smart kanske, men kul hade vi!

Igår, måndag, var det kanebullens dag och karate som gällde. Jag har såna extrema blåmärken efter att vi tränade på blockeringar på karaten att jag går med långärmat och pulsvärmare, ser inte bra ut! Kanelbullarna Teddy och Emil bakade var niice, men deras flygande Teddy-bullar var väl lite... hm. Banan, curry, jordnötter, tacosås och citronsaft med kokos ovanpå. Så weird, men inte fullständigt oätligt ändå!

Skolfotot blev precis taget... vi tänkte vara lite roliga och byta lappar med namnen på, men det visade sig att fotografen inte märkte det... så jag heter nu Elias Forsenberg O.O

Kramar från Kiruna




Trötter 1&2 <3


Bullbak bullbak hela da'n!


Hälften kanelbulle, hälften... gojs.


Teddy gillar kanelsmör o,o

RSS 2.0