ESC 2012

Kvällen spenderades hos Hanna tillsammans med Fredrik, Maggan och Daniel. Så mycket för att vara nyttig!

Undrar om Borg behöver göra om budgeten så nästa års glamgala får plats?

Kramar


Raketuppskjutning

Matte D nationella igår, Matte C nationella idag = Aldrig mer nationella i matte!!!

Vi sköt upp våra modellraketer efter lunchen. Solsken och värme, men tusan vad det blåste! DODO I sprängdes men DODO II flög som den motor den bestod av. Härligt var det i alla fall, lyckades till och med bränna mig lite i solen.

 

Kramar


Vad som helst för att komma ifrån böckerna..

Jag pluggar, jag pluggar och jag pluggar. Engelska C talet är i princip färdigskrivet; sen är det två fysikprov, matte D och C nationella, kemiprov och biologiprov att se fram emot. Och raketuppskjutningen med tillhörande uträkningar, Narvik imorgon och har jag inte glömt något i historia och svenska? Just det, ska ju hålla talet jag just skrivit också. Oh, joy.

Trots stressen lyckas man hitta små guldkorn i tillvaron. Det är snart midnattsol, knappt ett moln på himmelen, jordgubbar i affärerna och sommaren skymtar i horisonten. Och människorna här i Kiruna. Nej, någon annanstans vill jag inte vara!

Kramar
Hittade en fin ring på H&M. Det ser så somrigt ut med sjöstjärnan, ska se om jag får tag på en sån till lovet!

Seg tisdag

Min hals är helt sträv och min hosta är ute efter att ta död på mig helt. Men med min egen lilla sjuk-och-ynklig-dekokt på honung, ingefära, mjölk och varmvatten fungerar det. Frågorna till svenskan om Candide är det värre med.

Jag sitter och spelar den här låten om och om igen, låter videon gå i bakgrunden av pluggandet. Jag saknar verkligen att kunna titta ut över vattnet, fiskmåsarna och den fuktiga sjöluften. Så trött på snö. Kan inte ens trösta mig med en tur till simhallen här i förnicklade Kiruna.
http://www.youtube.com/watch?v=vp-bPAKLfx4&feature=related

Kramar


Fredagsbakat

Jag vaknade med något likt halsfluss, så jag skippade projektarbetet och var tvungen att dricka en massa te innan jag kunde prata igen och kom iväg till astronautkunskapen -.- Man kunde ju tro att min kropp skulle bli resistent mot alla förpillade åkommor, men icke.

Efter skolan bakade Johannes och jag de godaste mockarutorna jag ätit på länge! Riktigt starkt kaffe och rejält med kokos, as it should be done <3

http://www.recepten.se/recept/mockarutor.html

 

Kramar

 

Det blev några över...


Everything looks perfect from such great heights

Det finns en del vänner som man inte alltid behöver prata med, men som ändå finns där. En del vänner som man inte har sagt ett ljud till på månader tills man ses igen och det är som att det var igår vi sist skrattade tillsammans.

Kramar

 


Och lördagen när vintern kom tillbaka

Jag tänkte gå och handla, men sedan såg jag att det snöar vågrätt utomhus. Nej, tack Kiruna.

Kramar...

Fredagen när våren kom

Dagen började lite mindre behagligt med skrivdelen av de nationella proven i Engelska B, men som tur för mig var temat konsumtion och ansvarsfullt handlande. Det är bara det att när man vet och tycker mycket om ett ämne så räcker inte alltid tiden till (jag stannade kvar efter att tiden egentligen var ute och räknade orden en sista gång).
När skolan sedan var slut vid 1400 gick jag, Thirza och Linn ut på stan och jag kom hem ungefär fem timmar senare. Jag har köpt ett mycket trevligt halsband och min första foundation någonsin, men framför allt var det trevligt att umgås med Linn och Thirza ^^

Kramar

Efter gårdagens snöstorm är solen tillbaka...

Snälla stanna!


Karate rymdar-kids

Jag höll en karatelektion på idrotten idag. Fy för att träna barfota i en hall som används av handbollsfolk med deras äckliga klister!! Men det gick rätt bra tror jag, höll det på en tillämpningsnivå så att det inte var så mycket att bara sparka rakt ut i luften. Vi fick inte tag på några mitsar dock, så det var lite tråkigt att de inte fick ta i "/
Mina klasskamrater var grymma i vilket fall! ;)

Kramar


Första maj

Vi i Grön Ungdom Kiruna diskuterade vad vi ville göra den första maj men det var ingen som var riktigt taggad, främst för att många siktade på att vara uppe sent på valborg. Resultatet blev filmkväll med Lejonkungen och Avatar, och chips, pizza, läsk och kaffe på skolan. Det var, trots avsaknaden av politiskt engagemang, en väldigt lyckad kväll :)

Kramar


RSS 2.0