Frisyr läsår 2011-2012

Nu börjar jag bli lite lätt trött på mina (typ) röda längder som vägrar hänga med när jag kämpar med färg och slingor. Jag är så sugen på att klippa av det!!

 

Det var superhärligt med Pauline och Fredrik på Värmdö... Promenaden i gamla stan, den jordgubbsdoftande massagen, frukosten på sängen och massa mysigt småprat. Lov måste vara guds gåva till mänskligheten eller nåt.

 

Kramar

Men har man långt hår kanske man någon gång kan

göra något sånt här...?


Dagishämtare

Within Temptation på fryshuset fick gå före distansuppgifterna igår, så idag har jag fått göra desto mer. Så idag har jag fått plugga desto mer tills lillgrabben kom hem. Inte lätt att sitta med datorn när det finns någon som älskar knappar runt en hela tiden!

 

Kramar


Solskiftet

Klockan åtta satte min klockradio igång och snackade om bajslukt. Har väl haft normalare uppvaknanden.

Anledningen till alarm under en distansvecka var att jag lovat att titta förbi mitt gamla högstadium. Så idag har jag hälsat på Bodil, Mia, Pirre, Lillemor och Anna. Atle var sjuk och Anna-Karin kunde jag inte hitta :( Och så berättade jag för alla nior om Rymdgymnasiet med min egenhändigt ihopknopade powerpoint. Det var i alla fall tanken, men jag hade glömt att det är en viss skillnad mellan gymnasium och grundskoler när det gäller teknik! Så då slapp de det i alla fall :)

Kramar

Kunskap är mackt, så sant som det är sackt...


Mooo(bil) sa Mamma Mu

Jag och Peter åkte och simmade idag. SÅ SKÖNT! Jag saknar det så otroligt mycket när jag är i Kiruna. Det var en man som berättade att det fanns ett simsällskap jag kunde gå med i, höhö. Jag har 10 års historia med det simsällskapet, men det var väldigt gulligt sagt av honom! Sedan gick vi och köpte blommor till lilla mor som vi firade idag eftersom det bara är jag som är ledig på hennes födelsedag. Mor, far, Linda, Anders, Adrian, Peter, David, Milla, jag, valpen Guinnes och katten Cissi... Knappt så att vi får plats kring bordet ens när vi bara är familjen!

Dock så har den senaste timmen ägnats åt mobiler. Jag har en så kallad dum-phone, nokia 5130 som för övrigt hatar mig, men har aldrig riktigt kommit över dess föregångare 5310 som hittills består som mitt livs absolut största (mobil)kärlek. I hemlighet har jag hoppats att jag inte ska hitta någon smartphone som passar mig så att jag ska kunna köpa min gamla flamma. Tyvärr gör min internetsituation på elevkorridoren det mycket smidigare att köpa en smartphone dock. Det blir en begagnad Samsung S i9000 i december när min svåger uppdaterat sig till det senaste.

Kramar


Hemma bäst

Jag hatar att flyga inrikes. Det går fort, det är billigare än tåget(!!!!!!!) och det är inga byten. Men det är kallt, dåligt med benutrymme, osocialt eftersom man slocknar så fort planet är över molnen och jag får superdåligt samvete av att ens tänka tanken på hur mycket skattemedel och miljö det tar för att inrikesflyg ska fungera. BOOOOH!

Men hemma är det mys, trots att min bror Peter återtagit sin säng och jag nu sover på två madrasser. Ingen snö ALLS, 12 grader varmt och båda bröderna och Milla hemma. Och valpen Guinness är så söt, jag smäller av!!!

Kramar


Mmmmmm, så snygga!

Men 1000 kr kan jag lägga jag inte på skor... :(


Hemåt

Jag har nog aldrig packat så lite när jag ska hem... känns som att jag kommer sakna massor av saker. Ikväll blir det thai med karaten, mums!

Kramar

Vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här <3


Tomater och dammråttor

När jag var liten åt jag inte fisk, grönsaker (speciellt inte om det var kokta), de flesta sorters korv, skinka, stark ost, senap, brödkanter, äggula, korv stroganoff, köttfärssås osv... Lite i taget har jag lyckats börja äta (de flesta) av alla de där sakerna. Jag hade till och med frivilligt i tomat när jag gjorde paj igår. Jag håller visst på att bli vuxen :')

Idag ska jag städa, packa och gå på karaten. Hade jag varit duktig hade jag gått till skolan och varit med på Lucia-mötet, men det är lite för nära hemresan för det.

Kramar


Toe-ma-toe vs tomaato??

Biblioteket

Jag lånade 1984 till engelskan, den måste väl ändå räknas som klassiker...? Tänkte ta Goodnight mr. Tom först, men hittade den inte i hyllan. Faktiskt riktigt taggad, har inte läst på hur länge som helst!!

Kramar

Big brother is watching you.

Studa-dags

När man var liten fick man äta ostbågar, dricka läsk och titta på disneydags. Nu får man äta gott till läxböckerna istället... varför växer man upp?!

Jag var lite lat förut, men samtidigt väldigt sugen på något hembakat så jag köpte färdig pepparkaksblandning. Tillsätt vatten, ägg och smör - voila! Lagom ansträngning, och tillräckligt gott för att skuldkänslorna inte ska ta över. Mums!

Ingen bild på pepparkakan (svårt att baka fina grejer när det inte finns några plåtar/galler/formar som får plats i ugnen) men lite annat som kommit till livet här på skytte :)

Kramar





Kort söndag

Idag vaknade jag 13.30... inte okey, ens för en söndag. Men det fick bli lite fin frukost/lunch i alla fall :)

Just nu sitter jag och gör ännu en Pride-presentation till kemin... trololol. Kunde ju ha roligare, men jag har lite glass kvar i frysen. Planerar att eliminera den ikväll.

Kramar

Nybakade scones och varm choklad <3

 

Färg gör vad som helst lite roligare... försöker jag intala mig xD


Disneylördag

The three musketeers och George of the jungle, tillsammans med chokladmousse och hallonkompott - låter det nice eller?! Det blev en jättemysig kväll med Fredrik, t.om lite norrsken fick vi se genom fönstret. Men meteorregnet missade jag >.<

Kramar

Såna (som han) görs inte längre -.-


En oktoberdag i Kiruna

Igår fick vi tillbaka fysikproven... aldrig har man väl vart så jäkla glad för ett vg!! Jag var helt säker på att jag skulle få ig, visste inte alls vad jag höll på med.

Och så vaknade man till läsårets första snö. Det är inte bara SL som kan bli överraskade av snö (även om de lätt är bäst på det!) utan det stod övergivna bilar över hela Kiruna imorse. Tänka sig :) Och hela facebook verkar ha fått nån bugg, varenda mänska skriver nåt om snö xD

Får se vad som händer nu i helgen. Det är så mycket jag vill göra och så många jag vill träffa, det räcker inte med två futtiga dagar. Men snart blir det i alla fall höstlov... längtar! ^^

Kramar

Urk.

 


Tidig morgon

 

 

 

 

 

Jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag
- Melissa Horn

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0